Alapítványunk megszűnik, de az életvégi tervezés folytatódik tovább 


Alapítványunk megszűnik, de az életvégi tervezés folytatódik tovább 

Sajnos az Életvégi Tervezés Alapítvány kuratóriuma idén tavasszal arra a döntésre kényszerült, hogy a szervezetet megszünteti, mivel az alapítvány céljának megvalósítása – elsősorban a világjárvány okozta társadalmi, gazdasági változások miatt – lehetetlenné vált. A bíróság elfogadta a beadványt, így alapítványunk jelenleg megszüntetés alatt áll. 

Annak érdekében, hogy eddigi munkánk ne vesszen kárba és, hogy a jövőben szélesebb kört érjünk el az életvégi tervezés témájával, a Magyar Hospice Alapítvány Életvégi Tervezés Programja veszi át a szemléletformáló és konzultációs tevékenységet. Reményeink szerint így biztosítani tudjuk az eddig létrehozott információs anyagok továbbvitelét, sőt hatékonyabb és színesebb hátteret kapunk az életvégi döntésekről való tudatos gondolkodás szemléletének további terjesztéséhez. A Magyar Hospice Alapítványhoz kötődik 2014-es indulásunk is, és végig szoros kapcsolatot ápoltunk velük, így nyitottan álltak az együttműködés szorosabbra alakításához és külön programként fogadtak be minket. 

Weboldalunk anyagai egy ideig még elérhetők itt az oldalon, de kicsit frissítve és átalakítva minden fontos információ megtalálható már a Magyar Hospice Alapítvány oldalán is: https://hospicehaz.hu/eletvegi-tervezes/ és itt, illetve Facebook oldalukon (https://hospicehaz.hu) érhető majd el minden újabb anyagunk, hírünk is.  

A Magyar Hospice Alapítvány Életvégi Tervezés Programjának vezetője Csikós Dóra lesz, aki az alapítvány központi elérhetőségein található meg: +361/2505513, illetve info@hospicehaz.hu 

Amennyiben munkánkat szeretnék támogatni, azt a továbbiakban kérjük a Magyar Hospice Alapítvány számára juttatott adományként tegyék: https://hospicehaz.hu/adomanyozas/ 

Köszönjük eddigi érdeklődésüket és várjuk kérdéseiket, megkereséseiket az új csatornákon, illetve várjuk Önöket szeretettel a Magyar Hospice Alapítvány rendezvényein. 

2022. július 27.